Mijn volgende stap

Alleen met nieuwe kennis, vaardigheden en kansen blijf je in beweging en kom je verder. Zo ben en blijf je als vakmens duurzaam inzetbaar.

Mijn volgende stap - Meisje aan het werk in de techniek

Jij maakt het verschil

Groene gevels, windmolens en slimme gebouwen. Het werk in onze branche verandert en als vakmens speel jij hierin een grote rol. Nieuwe technieken vragen om kennis en vakmanschap. Of je nu monteur, engineer, leidinggevende, HR-professional of receptioniste bent. Jij draagt bij aan de wereld van morgen. 

Nederland staat voor grote uitdagingen. De energietransitie, digitalisering en toegankelijke gezondheidszorg. De vraag naar warmtepompen, laadpalen en slimme installaties groeit. Techniek is dé sleutel om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Samen met alle andere vakmensen sta jij vooraan bij het verduurzamen van Nederland. Jij maakt je het verschil.

Wat biedt Wij Techniek jou?

Met nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden en nieuwe kansen blijf je in beweging en kom je verder. Wij Techniek is er om het beste uit jezelf te halen. Samen werken wij aan jouw volgende stap. Dit doen we met bijeenkomsten, coaching, tegemoetkomingen voor jou of voor je werkgever en advies. Zo ben en blijf je als vakmens duurzaam inzetbaar.