Mijn volgende stap

Alleen met nieuwe kennis, vaardigheden en kansen blijf je in beweging en kom je verder. Zo ben en blijf je als vakmens duurzaam inzetbaar.

Mijn volgende stap: meisje aan het werk in de techniek

Jij maakt het verschil

Groene gevels, windmolens en slimme gebouwen. Het werk in onze branche verandert en als vakmens speel jij hierin een grote rol. Nieuwe technieken vragen om kennis en vakmanschap. Of je nu monteur, engineer, leidinggevende, HR-professional of receptioniste bent. Jij draagt bij aan de wereld van morgen. 

Nederland staat voor grote uitdagingen. De energietransitie, digitalisering en toegankelijke gezondheidszorg. De vraag naar warmtepompen, laadpalen en slimme installaties groeit. Techniek is dé sleutel om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Samen met alle andere vakmensen sta jij vooraan bij het verduurzamen van Nederland. Jij maakt je het verschil.

Wat biedt Wij Techniek jou?

Met nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden en nieuwe kansen blijf je in beweging en kom je verder. Wij Techniek is er om het beste uit jezelf te halen. Samen werken wij aan jouw volgende stap. Dit doen we met bijeenkomsten, coaching en advies. Zo ben en blijf je als vakmens duurzaam inzetbaar. 

Voucher voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Investeren in jezelf is essentieel voor je ontwikkeling. Daarom is bijscholing nog makkelijker gemaakt! De Vakraad Metaal & Techniek stelt namelijk vouchers voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor alle medewerkers in de technische installatiebranche.

Tegemoetkoming voor je werkgever

Wij dagen jou uit om je talenten te ontdekken en te versterken. Dit kan door middel van scholing, zoals een opleiding, training, workshop of cursus. Wist je dat jouw werkgever hiervoor een aantal tegemoetkomingen bij Wij Techniek kan aanvragen?

Online opleiding Projectleider Techniek

Deze training is een unieke éénjarige online opleiding tot Projectleider Techniek op HBO-niveau. Het biedt je nieuwe kennis en ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement, op een laagdrempelige manier. Je bepaalt zelf het tempo en de manier van studeren.