Sterk in je Werk online

Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.

Sterk in je werk - Vrouwelijke monteur geeft demonstratie skills
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online, van 19.15 tot 21.15 uur
  • Voor vakmensen van 26 - 55 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 2 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk
  • De workshop is kosteloos
  • Deze workshop is voor bedrijven ook incompany beschikbaar
Sterk in je Werk online

Niet twee uur lang kijken, maar juist interactief bezig zijn met collega's uit de branche. Je kunt de workshop op een laptop aan je eigen keukentafel volgen, waarbij je alleen een internetverbinding nodig hebt. Alle materialen die je nodig hebt, krijg je van tevoren per post thuis gestuurd. Mocht je weinig/geen ervaring hebben met online workshops dan is er support voorhanden om je -indien nodig- op weg te helpen.

Voor wie is deze online workshop bedoeld?

Deze online workshops Sterk in je Werk zijn er speciaal voor vakmensen van 26 tot 55 jaar. Wil je leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met jouw werkplezier en vakmanschap. Bij elke Sterk in je Werk bijeenkomst is een ontwikkelcoach aanwezig met wie je kunt kennismaken. Ook kun je je opgeven voor maar liefst 2 ontwikkelgesprekken.

Gouden jaren
Ben jij 55 jaar of ouder? Je kunt dan deelnemen aan de nieuwe variant van Sterk in je werk: Gouden jaren. Tijdens deze workshop wissel je ervaringen uit met collega’s uit de branche en ga je aan de slag met je toekomstwensen. Welke keuzes heb je en is het voor jou de moeite waard om dit verder uit te zoeken? Je denkt misschien na over je pensioen maar vooral ook hoe je gezond, vitaal en met werkplezier kunt blijven werken.

Online workshops

Ben jij tussen de 26 en 55 jaar? En heb jij de afgelopen 2 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Meld je dan nu aan voor een van de online workshops Sterk in je Werk.

Incompany
Deze workshop is ook voor jouw bedrijf als incompany variant beschikbaar.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken.

Sterk in je werk online

Ben jij tussen de 26 en 55 jaar? En heb je belangstelling voor een online bijeenkomst?  Of wil jouw bedrijf een incompany workshop? Neem contact met ons op via [email protected]

Tijd van 19:15 tot 21:15
Locatie ONLINE
Geboekte plaatsen 6/45
Tijd van 19:15 tot 21:15
Locatie ONLINE
Geboekte plaatsen 2/45
Tijd van 19:15 tot 21:15
Locatie ONLINE
Geboekte plaatsen 2/45