Sterk in je Werk online

Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?

Wij Techniek 27344176
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online, van 19.15 tot 21.15 uur
  • Voor vakmensen van 26 - 50 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 5 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk
  • De workshop is kosteloos
Sterk in je Werk online

Niet twee uur lang kijken, maar juist interactief bezig zijn met collega's uit de branche. Je kunt de workshop op een laptop aan je eigen keukentafel volgen, waarbij je alleen een internetverbinding nodig hebt. Alle materialen die je nodig hebt, krijg je van tevoren per post thuis gestuurd. Mocht je weinig/geen ervaring hebben met online workshops dan is er support voorhanden om je -indien nodig- op weg te helpen.

Voor wie is deze online workshop bedoeld?

Deze online workshops Sterk in je Werk zijn er speciaal voor vakmensen van 26 tot 50 jaar. Wil je leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met jouw werkplezier en vakmanschap. 

Online workshops

In 2021 vinden 10 online workshops Sterk in je Werk plaats. Ben jij tussen de 26 en 50 jaar? En heb jij de afgelopen 5 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Meld je dan nu aan voor een van de online workshops Sterk in je Werk. Liever een workshop op locatie: klik hier

Sterk in je werk online

Ben jij tussen de 26 en 50 jaar? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande workshops. 
Interesse in een in company workshop? Neem contact met ons op via 0800 - 88 55 885 (gratis) of projectondersteuning@wij-techniek.nl

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.