Veelgestelde vragen over de Ontmoetingsdagen

Lees hier de veelgestelde vragen.

Zij-instromer installatietechniek lacht tijdens workshop op Ontmoetingsdag

Wat zijn de Wij Techniek Ontmoetingsdagen? 
Tijdens inspirerende en interactieve dagen leer je samenwerken, communiceren, creatief denken en nog veel meer. Er worden drie workshops gegeven met de thema's: communicatie, teamwork, loopbaanontwikkeling en keuzes maken. 

Wie mag deelnemen aan de Wij Techniek Ontmoetingsdagen? 
De Wij Techniek Ontmoetingsdagen zijn voor medewerkers in de technische installatiebranche die niet ouder zijn dan 25 jaar én voor zij-instromers (alle leeftijden). 

Wat zijn de tijden van de Wij Techniek Ontmoetingsdagen? 
De ontvangst is om 8.45 uur en het programma duurt tot ongeveer 15.00 uur. 
 
Ik heb me aangemeld, maar waar moet ik precies zijn?
 
In de bevestiging die naar jou en/of je werkgever is verstuurd staan alle gegevens. Hier vind je ook alle adressen, routebeschrijvingen en waar je precies wordt verwacht. 

Moet ik eten meenemen? 
Nee, hoor! We zorgen voor iets lekkers bij de koffie en uiteraard is er een lekkere lunch. 

Hoe verzilver ik mijn scholingstegoed? 
In overleg met je werkgever kan jij je scholingstegoed inzetten voor een cursus of training voor de volgende stap in jouw ontwikkeling. Hoe je je tegoed kan gebruiken vind je hier.

Ik kan me niet aanmelden, wat nu? 
Lukt het niet om je aan te melden voor de Ontmoetingsdagen? Neem dan contact op met Wij Techniek Support, telefoonnummer 0800 – 88 55 885 (gratis). Of mail naar [email protected].  

Ik ben geen deelnemer, maar te gast, wat nu?
Ben je geen deelnemer, maar bijvoorbeeld een begeleider van deelnemers of ben je graag te gast? Dan ben je ook van harte welkom. Stuur een mail om je aan te melden, dan kunnen we rekeninghouden met je komst. Vermeld in je mail je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en op welke dag(en) je aanwezig zult zijn. 

Bekijk hier alle routebeschrijvingen.