Uitleg scholingstegoed

Bezoek je de Wij Techniek Ontmoetingsdagen? Dan ontvang je maar liefst €500,- persoonlijk scholingstegoed. In overleg met je werkgever kan je deze €500,- inzetten voor jouw toekomst. Bijvoorbeeld voor het volgen van een cursus of training. Op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Scholingstegoed Ontmoetingsdagen - Teambuilding oefening waarbij medewerkers elkaar omhoog trekken

Het scholingstegoed ontving je bij binnenkomst van de Ontmoetingsdagen. Hierop staat je naam en je persoonlijke code. Aan het einde van de Ontmoetingsdagen is je persoonlijke pas geactiveerd. Dit betekent dat je vanaf dat moment het bedrag mag gaan besteden.

Hoe werkt het?
1. Bespreek met je werkgever welke cursus of training je wilt volgen.
2. Meld je aan bij het cursusinstituut en volg de cursus.
3. Je werkgever betaalt de factuur aan het cursusinstituut.
4. Je werkgever declareert de factuur bij Wij Techniek op Wij Techniek Declaraties. In jouw persoonlijke email staat de code die hij of zij nodig heeft.
5. Je werkgever ontvangt maximaal €500,- als tegemoetkoming.

Hoe lang is mijn scholingstegoed geldig?
De startdatum van de cursus moet liggen tussen de Wij Techniek Ontmoetingsdagen waaraan je hebt deelgenomen, en de vervaldatum die in je ontvangen mail staat. Je werkgever kan dit ook terugvinden in het waardebonnenoverzicht op declaraties.wij-techniek.nl. Wees dus op tijd en besteed het bedrag aan jouw toekomst! 

Is je vraag nog niet beantwoord, of heb je een andere vraag?  
Bel dan naar de Wij Techniek Support: 0800 - 885 58 85 (gratis).