Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven

Wij Techniek stimuleert de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Zo zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden aansluiten bij de dagelijkse praktijk of vervolgopleiding. Samen zorgen we voor het juiste onderwijs voor de vakman of vakvrouw van de toekomst; van vmbo-leerling tot en met studenten in het hbo en universitair onderwijs.

Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven. Geef een gastles.

Installatiebranche-onderwijs

Onze aanpak en facilitering is doelgericht en varieert van de inzet van een pool van hybride techniekopleiders, tot het initiƫren van nieuwe keuzevakken. Van het initiƫren van duurzaamheids-challenges, tot regionale afstemming van de inhoud van het onderwijs op de wensen van de branche, via de platforms installatiebranche-onderwijs. Maar wij helpen professionals zoals jij ook graag bij het geven van een gastles!

Ook een gastles geven?

Als jij een gastles geeft, draag jij er met jouw deskundigheid aan bij dat leerlingen een goed beeld krijgen van wat de installatiebranche inhoudt en welke beroepen een rol spelen, nu en in de toekomst. Daarnaast geef je leerlingen op deze manier de nodige informatie over de verschillende studiemogelijkheden.

Wil je meer weten over het geven van een gastles? Download dan de handreiking. We helpen je graag op weg qua voorbereiding. Maar het allerbelangrijkste is: neem je enthousiasme voor het vak mee! Ga je een gastles geven? Download dan de presentatie.