You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Oktober 2021
Exoskelet Arbo
Onderzoek toont aan: exoskelet goed toepasbaar in de techniek Eerder berichtte ArboTechniek over het plaatsvinden van een unieke pilot naar het gebruik van de exoskelet in de techniek. Het exoskelet is een relatief recent ontwikkeld hulpmiddel dat vooral gebruikt kan worden om het werk bij bovenhandse werkzaamheden gemakkelijker te maken.
Ondernemende Vrouwen Ijzersterke Positionering
Ondernemende vrouwen – IJzersterke positionering Het wordt steeds belangrijker om als bedrijf na te denken over waar je nu staat, waar je wilt staan, hoe je zicht krijgt en houdt op je klanten en zorgt voor verbinding met klanten en (toekomstig) personeel.
Wij Techniek 731012125
Energietransitie vraagt om breder opleiden: praktijkervaringen van Baas B.V. Baas brengt nieuwe energie. Dat is de nieuwe slogan van het meer dan 100 jaar oude Baas B.V. Met deze belofte laat het van oudsher familiebedrijf zien klaar te zijn voor de energietransitie. Maar het slaat ook op de belofte die ze aan de medewerkers doen. Ontwikkelen en klaar zijn voor de toekomst gaan hier in hand in hand.
Onze Joost En WTTW
Van pakketbezorger naar elektromonteur Souhail Aghattas werkte bij een koeriersdienst. Nu volgt hij via Onze Joost een leerwerktraject tot elektromonteur bij elektrotechnisch installatiebedrijf Scheepmaker. Foto: vlnr Duco van Veeren, Bart Dolstra, Souhail Aghattas en Cas van Veeren.
Istock 825015472 210621
Wat te doen bij mantelzorg? Drie tips voor werkgevers en HR-medewerkers Mantelzorg op de werkvloer. Elk bedrijf heeft ermee te maken. Werken én zorgen is al lang geen privékwestie meer. Wat betekent dit voor mijn werk als professional en hoe ga ik zakelijk en sociaal om met de dilemma’s die door mantelzorg ontstaan op het werk?
Wij Techniek 452644153
Intersectorale samenwerking voor meer werkperspectief voor Nederland Met het convenant Werkperspectief.NL hebben Wij Techniek en vijftien andere sectoren de handen ineengeslagen om te werken aan werkperspectief voor Nederland. Doel is om sectoren met grote tekorten te helpen aan instroom en om knelpunten aan te pakken.
Arbo De Veiligheidsladder
De Veiligheidsladder deel 3: de opdrachtgever De Veiligheidsladder is een veelbesproken thema in de techniek. De voordelen zijn duidelijk, maar de praktische uitvoering roept nogal wat vragen op. Wat is verplicht? Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds voor aanbestedingen in aanmerking komt? Hoeveel geld kost het? En wat levert het concreet op?