You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Oktober 2022
Patrick Schimmel van Schimmel Techniek helpt zijn monteurs
Klant zoekt installateur die het snapt Patrick Schimmel, 42 jaar, startte bijna vijf jaar geleden als duurzame installateur in Barneveld. Hij heeft inmiddels zo’n 20 mensen in dienst. Het bedrijf installeert allerlei soorten warmtepompen en gesloten bodemenergiesystemen bij particulieren.
Wij Techniek 1345117973
Laatste kans: geef je nu op voor Sterk in je werk Wil je leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Op 29 november organiseert Wij Techniek de laatste online workshop ‘Sterk in je Werk’ van dit jaar. Mis het niet en ga tijdens deze workshop aan de slag met de volgende stap die jij wilt zetten. Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar.
Ellen Vermeer, HR-directeur bij Hoppenbrouwers Techniek
“Ze zijn heel snel op een goed niveau inzetbaar” Ellen Vermeer, HR-directeur bij Hoppenbrouwers Techniek, heeft zelf best een omslag moeten maken. Ook zij dacht vroeger dat het investeren in zij-instromers te veel gedoe, te duur en te risicovol was. Inmiddels is ze helemaal om. We praten met haar over de ervaringen die Hoppenbrouwers heeft met het aannemen en opleiden van zij-instromers.
Laat je omscholen naar een duurzaam vak
Baan met Toekomst Maandag 11 oktober is de gemeente Amsterdam met een grootschalige wervingscampagne gestart. Amsterdammers worden hierbij opgeroepen zich te oriënteren op een ‘Baan met Toekomst’.
Nieuwe uitvoerder van sociale regelingen in onze branche: CoMetec
Nieuwe uitvoerder van sociale regelingen in onze branche: CoMetec Op dit moment zijn er in onze branche twee uitvoerders voor de inkomensverzekeringen, pensioenregeling en sociale regelingen NV schade en PMT. De afdracht voor de O&O organisaties is onderdeel van deze sociale regelingen. Werkgevers betalen de pensioenpremies en de premies voor sociale regelingen aan PMT. De premie voor WIA-werknemersverzekeringen betaalt een werkgever aan NV schade.