You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Juni 2021
Bram Smit Sirieus
Vitaliteit is meer dan een appel: hoe flexibiliteit leidt tot gezonde en blije medewerkers Ja, er staat een fruitschaal op tafel in het kantoor, maar bij Smit Riooltechniek in Hazerswoude gaat aandacht voor gezondheid verder dan een banaan: het is een manier van omgaan met je medewerkers.
Istock 1219932947
College Tour op Installatie Vakbeurs Hardenberg 2021 De Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 september. Wij Techniek staat ook op deze editie. We kijken er naar uit je te ontmoeten op onze stand.
Huis Van Sarah Logo Def4
Huis van Sarah: de ervaring die je laat zien dat vakmensen het verschil maken! “Het Huis van Sarah toont dat we het verleden achter ons moeten laten en als sector onze sleutelrol moeten oppakken. Wij zijn in de lead. Juist nu! Onze vakmensen maken het verschil. Stap op het podium, sta in de schijnwerpers, want de techniek is aan zet!”
Averbeekiz023 Scaled 300X200
Investeer in dialoog De meeste mensen brengen een groot deel van hun tijd op hun werk door. Maar dan moet je je ook goed kunnen voelen op je werk. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd. En dan is er werk aan de winkel.
Technische medewerker werkt volgens goed arbobeleid
Fysieke Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken Alle mensen in de installatie- en isolatiebranche veilig en gezond laten werken, dat is het doel van ArboTechniek. Daarom organiseren we ook in 2021 weer de praktijkdagen Veilig en Gezond werken, voor zowel het Middenkader & Management, als voor Monteurs en Leidinggevenden.
Wij Techniek 154080620
Week van de RI&E 2021 Pas als je weet waar de risico’s in je bedrijf liggen en wat het mogelijke effect hiervan is, kunt je de juiste maatregelen nemen. Daarom moet ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft, volgens de Arbowet een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hebben. De bedrijfs-RI&E vormt het fundament van het arbobeleid in jouw bedrijf.