You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Januari 2021
Meisje met veiligheidsbril werkt met mechanische machine
Platform D&P en Wij Techniek slaan handen ineen: nieuwe opdrachten geven realistische kijk op techniek van de toekomst Eind 2020 hebben Platform D&P en Wij Techniek afgesproken dit en aankomend schooljaar samen te werken om leerlingen te laten zien hoe zij deel kunnen uitmaken van een duurzame toekomst, en welke rol techniek daarin speelt.
CONNECT2040 - Technisch medewerker installeert windmolen
Avondklok: info en formulieren In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Algemene informatie over de avondklok vind je op de website van de Rijksoverheid.
Vol Icoon 38 Afspraken
Update persconferentie 20 januari Tijdens de persconferentie op 20 januari zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Wat betekent de persconferentie voor het werk in de Bouw & Techniek? Lees hier meer.
Jose Bakker
“Onze topketelplaatser is nu een top-aircoplaatser geworden.” In de kop van Noord-Holland, in het gezellige Zwaagdijk is Bakker Klimaat (voorheen Bakker CV Service) al 26 jaar een begrip. Het allround installatiebedrijf heeft veel veranderingen doorgemaakt, maar één ding is hetzelfde gebleven: aandacht voor mensen en blijven leren.
Foto Zuid Holland
‘Initiatief voor ‘jongerenwerkplekken’ Zuid-Holland van start Vanuit de Human Capital Agenda Zuid-Holland is het initiatief gestart om 150 jongeren in Zuid-Holland aan een baan te helpen.
KLENET~2
“Onze medewerkers zijn een afspiegeling van onze klanten” In de Randstad wonen mensen van meer dan 200 verschillende nationaliteiten. Ook binnen het team van Klenet Installatiegroep werken technici van verschillende achtergronden met elkaar samen, vertelt opleiding- en stagecoördinator Jolanda Janssen.