You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Augustus 2020
5000X2625 Facebook Linkedin Post Foto 1
Veel carrièrekansen voor instromers met gevoel voor techniek Open dag op diverse locaties in Nederland moet jongeren en zij-instromers op het spoor zetten van een loopbaan in de installatiebranche
Technisch medewerkers gaan aan de slag met teamontwikkeling
Regio Platform Wij Techniek zoekt leden uit de koudetechniek Wij Techniek heeft een nieuwe naam. Het regionale branche platform Installatietechniek (RBPI) heet daarom vanaf half juni: Wij Techniek Regio Platform sociale partners. Het Regio Platform - actief in zes regio’s in Nederland - draagt actief bij aan het vooruithelpen van de installatiebranche, aldus Marcel Zegers hoofd regio Wij Techniek.
Solderen Wij Techniek
De zomertechniekschool is een hit op Nederlandse campings “Aikido! Aikido!”, schreeuwt een jongetje van zes. Niet veel later kijkt hij met grote ogen naar de actievideo met brandweermannen, ambulancemedewerker en slopers. “Wat jullie hier zien zijn allemaal stoere beroepen van mensen die veel met techniek werken”, zegt Ilse Hoppers. Zij is de coördinator van de Zomertechniekschool. “Maar wie van jullie weet wat techniek eigenlijk is?” De helft van de kinderen steekt driftig de vinger omhoog.
Nieuwsbericht CV Tuning
Waterzijdig inregelen maakt monteurs slimmer In het nieuwste Bouwbesluit staan strengere regels voor de energieprestaties van gebouwen. Met het waterzijdig inregelen van cv-installaties in woningen en utiliteitsgebouwen is veel winst te behalen, vertelt Joep van de Ven van CV Tuning. “Waterzijdig inregelen maakt monteurs slimmer en het werk leuker.”