You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Maart 2021
TVVL Technipedia
TVVL lanceert technische Wikipedia ‘Technipedia’ Technipedia is een technische encyclopedie, openbaar en gratis beschikbaar voor iedere technische professional die zich bezighoudt met installaties en voorzieningen in de gebouwde omgeving.
EVC-traject - Man met helm is bezig met technische installatie van zonnepanelen
14 en 15 april: Virtuele Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken Alle mensen in de installatie- en isolatiebranche veilig en gezond laten werken, dat is het doel van ArboTechniek. Daarom organiseren we ook in 2021 weer Virtuele Praktijkdagen Veilig en Gezond werken, voor zowel het Middenkader & Management, als voor Monteurs en Uitvoerend Leidinggevenden. Later in het jaar bieden we ook weer fysieke Praktijkdagen aan.
Arbo (2)
Woensdag 24 maart: Bewust Veilig-dag! Extra aandacht voor veilig en gezond werken! Ook dit jaar hebben Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Techniek Nederland en OnderhoudNL de handen ineen geslagen om stil te staan bij veilig en gezond werken. Het doel? Ervoor zorgen dat iedereen aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis kan, en aan het einde van de loopbaan fit met pensioen kan.
CD 2019 JNTN
15 april is het Girls’ Day, doe jij ook mee! Tijdens Girls’ Day openen door heel Nederland bèta-, technische, IT-bedrijven én technische of IT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten, maken kennis met vrouwelijke medewerkers en leren meer over bèta/technische werkzaamheden.