You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
December 2022
Peter Homan directeur bij Homan Verlichting bv
Hoe omdenken leidt tot groei De PC Hooftstraat onderdompelen in kerstsfeer, of de tuin van Tino Martin veranderen in een waar lichtjesparadijs; Homan Verlichting bv draait zijn hand er niet voor om. Elk jaar brengen zij met hun verlichting de decembersfeer in grote binnensteden en tuinen van onder meer BN’ers.
College Tour Installatie Vakbeurs Hardenberg
Winnaars College Tour 2022 Donderdag 15 september 2022 vond de College Tour plaats op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, een initiatief van Wij Techniek en beursorganisatie Easyfairs. Het is een wedstrijd voor studenten in de technische installatiebranche. Honderden jonge vakmensen gingen langs deelnemende exposanten om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Met opdrachten en routekaart in de hand om een bijzondere prijs voor zichzelf en de hele klas te winnen. De beste student wint een 3D-printer en een masterclass 3D-printen voor zijn hele klas inclusief 3D-printers voor de school.
Wij Techniek en Worldskills Netherlands werken samen aan vakmanschap
Wij Techniek en Worldskills Netherlands werken samen aan vakmanschap in de installatiebranche Het belang van vakmanschap is actueler dan ooit. Het tekort aan elektriciens, verwarmingsmonteurs en lassers groeit en goede vakmensen zijn schaars. Wij Techniek en WorldSkills Netherlands slaan de handen ineen voor een stimulans van vakmanschap in de installatiebranche.
In 2009 startte Van den Pol met een ‘Green Team’.
Oefenen om te denken vanuit het belang van de klant Van den Pol is een zelfstandig familiebedrijf in Montfoort dat in 86 jaar is uitgegroeid tot een onderneming met ongeveer 250 medewerkers. Van den Pol doet als een van de weinige installateurs geen werktuigbouw erbij. Ze richten zich als beveiligings- en E-specialist op vijf vakgebieden. Dit zijn Utiliteit, Service & onderhoud, Woningbouw, Retail en Industriële automatisering, met name aardappelverwerking.