You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Juli 2021
Foto Kornee Van Terhijen
“Als je de koninklijke weg volgt, kom je niet snel ergens” Niet bij de pakken neerzitten, maar de handen uit de mouwen steken. Dat is het motto van Kornee van Terheijden, directeur van opleidingscentrum Torio en Van Terheijden Groep BV. En met die houding heeft hij, samen met Wij Techniek en andere partners in het land, een volledig nieuwe praktijkopleiding in riooltechniek van de grond gekregen. Een opleiding die mensen een eerste stap in hun loopbaan biedt: “Je krijgt een branchecertificaat en vanuit daar kun je gaan bouwen.”
Wim Van Hout 2
Trainer Wim van Hout over het succes van workshops Sterk in je Werk 50+ en 60+ Al jaren een succes: de workshops Sterk in je Werk 50+ en 60+ van Wij Techniek en Boertien Vergouwen Overduin. Trainer Wim van Hout: “Deelnemers hebben altijd veel invloed op de aanpak.
Huis Van Sarah Logo Def4
Het Huis van Sarah on tour door Nederland. Maak kennis met jouw rol in de toekomst! Als maatschappij staan we voor grote uitdagingen. Hoe gaan we met de wereld om? Hoe laten we haar achter aan onze kinderen en kleinkinderen? De techniek speelt hierbij een hoofdrol. Bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Jij bent een van de sleutelpersonen naar de toekomst.
Instagram Post YPE Main Event
Main event YPE: Gedragsverandering en verduurzaming De eerste 3 webinars van het Young Professional Event zitten erop. En wat was het een feestje! Met meer dan 500+ aanmeldingen en inhoudelijke bijdrages van contentpartners was het een groot succes! De 3 webinars zijn een mooie aanloop geweest naar het main event op dinsdag 21 september 2021. Hét moment waar we weer fysiek bij elkaar kunnen komen in DeFabrique in Utrecht.
George Geervliet
Ze zeiden: “Mijn collega’s hebben echt wat gemist” Met meer dan 20 jaar managementervaring weet George Geervliet, Directeur Industrie bij ENGIE veel over het motiveren en ontwikkelen van mensen. Toch blijft ook hij altijd verder zoeken naar manieren om mensen optimaal in te zetten, zeker wanneer dat betekent dat zij gezonder en blijer aan het werk blijven. Daarom koos hij voor een incompany Sterk in je Werk-workshop.
Start Dag
Dromen op de TopStartersdag in het AFAS Stadion Zet 50 jonge vakmannen en -vrouwen bij elkaar, en je bent verzekerd van een waanzinnige en energieke opleidingsdag. Het AFAS Stadion in Alkmaar is het prachtige decor van één van de TopStartersdagen van 2021. Het 15e jaar op rij alweer.