You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
December 2021
SK Boek Wijtechniek 01
Bescheiden met impact: familiebedrijven in de techniek in beeld Op 14 december overhandigde Sven Asijee (directeur van Wij Techniek) het boek Van waterpomp tot warmtepomp aan de voorzitter van de SER Mariëtte Hamer. Het boek – geschreven door Wilfried Scholten- schetst een krachtig beeld van de familiebedrijven in de techniek. In het boek komen ondernemers aan het woord met hart voor de zaak en randvoorwaardelijk voor de energietransitie. Het boek verschijnt ter gelegenheid van 50 jaar Wij Techniek, het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche.
Foto Logo Topcoach Van Het Jaar
Trots overheerst tijdens online uitreiking Topcoach van het Jaar 2021 Ook dit jaar werd de Topcoach van het Jaar-verkiezing voornamelijk online gevierd. Maar toch was iedereen erbij, op verschillende manieren. In de studio ontving vaste presentator Jan Joost van Gangelen verschillende gasten.
Adri Vogelenzang
“Het hoeft niet gelijk, we zijn geen brandweer” Adri Vogelenzang de Jong, planner bij Airvek Airconditioning, is in hart en nieren loyaal aan zijn werk. Hij vindt “plezier in het werk het belangrijkste wat er is.” Toch ging het mis, hij kreeg fysieke klachten van stress, iets waar veel planners in de installatietechniek mee te dealen hebben.
Vitaliteitsbus.Jpg
Aandacht voor vitaliteit is essentieel én leuk Steeds vaker besteden werkgevers aandacht aan vitaliteit. Bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen of coaching aan hun medewerkers tijdens werktijd. Dit leidt tot minder uitval en blijere medewerkers. Wij Techniek regio Oost draait een pilot met 7 bedrijven, om ervaringen en inzichten op te halen voor de hele branche.