HR en P&O

Help je medewerkers en jezelf vooruit.

Ontdek agenda
Landingspagina HR En PO

Blijf ook in de toekomst succesvol

Met ons kun je brainstormen over HR-zaken. Of je nu HR-manager bent of medewerker (of ondernemer) met P&O taken. Haal het beste uit jezelf én je vakmensen.
  • Gratis brainstormen met HR-deskundige
  • Gemakkelijk declareren voor je medewerkers
  • Regelmatig thema- of netwerkbijeenkomsten
Landingspagina HR Scan Duurzame

Scan duurzame inzetbaarheid

Hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf? Gezonde en tevreden medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Zij zijn dus je grootste kapitaal en dat wil je graag zo houden. Doe de scan duurzame inzetbaarheid. En weet binnen 10 minuten waar je staat en wat je kunt doen om zaken aan te pakken. Ontdek meer

Wat staat erop de agenda voor jou?

Ontdek onze interessante trainingen en bijeenkomsten en zorg dat je bijblijft en geïnspireerd wordt. Wil je een overzicht van alle komende workshops en events voor alle doelgroepen, ga dan naar agenda onder Actueel in het hoofdmenu).

Bekijk alles voor HR en P&O

Bezoek Huis van Sarah met jouw team

In het Huis van Sarah zijn zes kamers met een eigen verhaal. Als publiek loop je van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. De theathervoorstelling laat herkenbare situaties uit de praktijk zien en geeft een goed beeld van de toekomst. Waar krijgen bedrijven en vakmensen straks mee te maken? En welke manier van werken past daar het beste bij?

Meer informatie