You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
September 2021
Debbie Olfers
Succesvolle begeleiding van jongeren dankzij vaste combinatie en lerende houding Wanneer je als installatiebedrijf nieuwe collega’s wil aannemen, sta je voor een keuze: blijf je naar die speld in de hooiberg zoeken om die ene die alles al kan te vinden? Of denk je buiten de kaders en kies je voor jongeren die wat meer begeleiding nodig hebben? Dat laatste doen ze regelmatig bij GGB Installaties in Zuidbroek en het werkt. We spreken met bedrijfsleider Debbie Olfers.
Werkgever binnen de technische installatiebranche voert strategisch HR-beleid uit
Vacature directeur Stichting WOI Stichting WOI wil wetenschappelijke kennisontwikkeling stimuleren, initiëren en ondersteunen, zodat die nieuwe kennis zijn weg vindt naar het bedrijfsleven in de installatiesector. WOI wil daartoe de uitvoerende bedrijven in de installatiesector en de onderzoeksinstellingen met elkaar verbinden. Zij fungeert daarbij als onafhankelijke initiator, facilitator, verbinder en vertaler ten behoeve van alle partijen in de wetenschappelijke kennisketen.
Huis Van Sarah Logo Def4
Meer bezoekers welkom bij Huis van Sarah Na een première in coronatijd en een voorzichtige start na de lock-down, kunnen we nu de deuren van het Huis van Sarah volledig openen. En daar zijn we blij mee. Alle vakmensen in de techniek kunnen zich inschrijven.
Afbeelding Connect 2030
Uitnodiging webinar Connect2030 op 4 november Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO nodigen hun achterban en medewerkers uit om tijdens dit webinar mee te doen met het onderzoek CONNECT2030 en mee te praten over de eerste resultaten die uit het lopende onderzoek naar voren lijken te komen.
Hybride Techniekopleider Limburg
Eerste lichting hybride techniekopleiders Limburg ontvangen diploma Woensdag 29 september 2021 ontvangen 13 praktijkprofessionals hun welverdiende diploma ‘Hybride Techniekopleider’. Na een opleiding van één jaar hebben zij het landelijk erkende pedagogisch didactisch diploma behaald. Zij weten nu hoe ze (toekomstige) techniekcollega’s opleiden en actuele kennis delen.
Best Stand Award
Best Stand Award 2021 Jaga Climate Designers heeft de ‘Best Stand Award 2021’ gewonnen tijdens de College Tour van Wij Techniek op de grootste Installatie Vakbeurs van Noordoost-Nederland. Het bedrijf kwam - op basis van de mening van 125 mbo-studenten - als beste uit de bus. De groep studenten bezocht in totaal 19 standhouders, die hen allerlei vragen stelden over verschillende technieken en oplossingen op het gebied van w-installatietechniek.