You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
November 2022
Impact op morgen door impact op jezelf: talentprogramma leidt tot betere werkkeuzes
Impact op morgen door impact op jezelf: talentprogramma leidt tot betere werkkeuzes Doen waar je blij van wordt, waar je goed in bent én waar behoefte aan is. Dat is de gouden combinatie voor een medewerker en werkgever. Want als je doet waar je plezier in hebt en waar je talenten liggen, blijf je langer gelukkig in je werk (en dus ook langer bij bij je werkgever).
Teake Damstra (Commercieel Directeur Koninklijke Damstra Installatietechniek)
Toegankelijk zijn voor klanten en personeel Damstra is een familiebedrijf dat ruim 110 jaar bestaat en altijd al gevestigd is geweest in Driezum, Friesland. Damstra is werkzaam in de particuliere (woningen) en zakelijke (utiliteit) markt.
Eigenaar Cor Ockeloen vertelt over zijn bijzondere branche én over zijn manier van leidinggeven.
Ockeloen gelooft in regionale en persoonlijke aanpak Ockeloen Loodgieters uit Amsterdam is een veertig jaar oud familiebedrijf dat zich richt op het verwerken van lood, zink en koper. Het team voorziet Groot-Amsterdam van nieuwe zinken daken en vervangt en herstelt koperen daken en gevelbekleding na renovaties en verduurzamingsprojecten.
Vaststelling bedragen tegemoetkomingen 2023
Wijzigingen tegemoetkomingen vanaf 1 januari 2023 In de technische installatiebranche raak je nooit uitgeleerd. Wil je bijblijven in dit vakgebied? Maak gebruik van de tegemoetkomingen van Wij Techniek om een opleiding, training, workshop of cursus te kunnen volgen.
Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie
Vragen over personeelszaken? Wij helpen je graag Als ondernemer in de installatiebranche heb je van veel zaken verstand, maar het vakgebied personeel en organisatie (P&O) is voor velen geen bekend terrein. Wij willen je hierbij helpen.