You are here:

Nieuws

Nieuws Wij Techniek - Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder

Maart 2024

Bas van Boxtel en Justin leerling bij VanderLinden Building Solutions in Veghel
Training Werkplekbegeleider: heel waardevol Bas van Boxtel is leidinggevend monteur bij VanderLinden Building Solutions in Veghel. De integrale dienstverlening richt zich onder andere op luchtbehandelingsinstallaties, cv-installaties, loodgieterswerk als riolering en sanitair en elektrotechnische werkzaamheden. Ook verzorgen ze oplossingen voor het beveiligen van panden tegen inbraak en brand. Bas volgde eind vorig jaar de training Werkplekbegeleider bij Wij Techniek, om zijn skills in het begeleiden van leerlingen te verbeteren.
Rick en Bart Settels, Settels Installatietechniek
Bouw aan de toekomst: Settels Installatietechniek sterker dan ooit De broers Rick en Bart Settels namen deel aan het adviestraject Bouw aan de toekomst, van Wij Techniek en Techniek Nederland. “Als we nu gaan werven weten we echt wat we zoeken en wat bij ons bedrijf past.”
20231219 Ron Bosch AI 5000Px HR 7
Kunstmatige intelligentie: hoe blijven we bij in de techniek? Met de komst van kunstmatige intelligentie, verandert ook de techniekbranche. Steeds vaker is kunstmatige intelligentie betrokken bij storingen, metingen en analyses. Dit leidt ook tot grote veranderingen binnen de techniek en het techniekonderwijs. Hoe zorgen we dat professionals bij blijven en studenten van deze generatie op de juiste manier worden opgeleid?
Naar Bouw en Techniek zij-instroom in Zuid-Holland
Naar Bouw en Techniek Samen sta je sterker. Daarom werkt Wij Techniek in de regio met partners om te zorgen voor voldoende vakbekwame medewerkers in de technische branches. Een mooi voorbeeld van regionale samenwerking is ‘Naar Bouw en Techniek’ in Zuid-Holland.