You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Oktober 2020
Informatieblad Over Asbest
Nieuw informatieblad over asbest in fitterskit Uit recent onderzoek is gebleken dat in de jaren ’60 en ’70 asbest verwerkt is in sommige fitterskit. ArboTechniek heeft een informatieblad gepubliceerd waarin meer informatie over dit onderwerp is opgenomen. Je kunt het informatieblad onderaan deze pagina vinden.
Nieuwe Coronalijst Arbo
Nieuwe corona-vragenlijst vult RI&E-instrumenten van ArboTechniek aan Veranderende omgevingsfactoren hebben een grote impact op veilig en gezond werken. En dat geldt zeker ook voor COVID-19. Daarom heeft ArboTechniek een corona-vragenlijst ontwikkeld die als aanvulling gebruikt kan worden op de RI&E-instrumenten van de installatie- en isolatietechniek.
IMG 20200604 WA0003
De Vakbus rijdt live en online De ontwikkelingen gaan snel. De samenleving vraagt om verduurzaming en de techniek heeft de sleutel in handen. Maar veilig werken is en blijft belangrijk. De Vakbus besteedt er aandacht aan.
Foto Arbo Leerkring
Het delen centraal in de Leerkringen van ArboTechniek Om ervoor te zorgen dat iedereen in de technische installatie- en isolatiebranche nóg veiliger en gezonder kan werken organiseert ArboTechniek regionale Leerkringen ‘Veiligheid en Gezondheid’.
Nieuwsbrief Driekleur Foto 3 Toestemmingyes
Jan Smit van Driekleur Besturingen: “Wij brengen zonweringstechniek, elektrotechniek en ict bij elkaar” Het aantal zonuren in Nederland neemt de laatste jaren toe. Voor utiliteitsgebouwen is zonwering een energie-efficiënte manier om warmte buiten te houden. Intelligente besturingssystemen vergroten het gebruiksgemak en voorkomen schade, vertelt Jan Smit van Driekleur Besturingen.