You are here:

Nieuws

Nieuws Wij Techniek - Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder
Januari 2024
Diede Wijnen (Human Resources, ETB van Keulen)
Diede: “Een boost voor nieuwe inspiratie” Bouw aan de toekomst helpt bedrijven om in de toekomst succesvol te blijven. Met gratis advies op maat, door adviseurs die de installatiebranche goed kennen. Dit doet Wij Techniek in samenwerking met Techniek Nederland. Door Bouw aan toekomst heeft ETB van Keulen binnen korte tijd grote stappen gezet. Diede Wijnen vertelt over het professionaliseren van hr, leercultuur en duurzame inzetbaarheid.
Collegiale in- en uitleen stichting Flexpool Zuid- Oost - Verwarmingsmonteur aan het werk
Collegiale in- en uitleen stichting Flexpool Zuid- Oost Installatiebedrijven hebben vaak te maken met pieken en dalen in de werkzaamheden. Het kan dan lastig zijn om voldoende personeel te vinden om aan de vraag te voldoen. Collegiale in- en uitleen kan hierbij helpen.
Ron M. R. Bosch, ingenieursbureau TIAB en onafhankelijk deskundige en hoofddocent installatietechniek aan de HAN
Kunstmatige intelligentie in de techniek ‘Hey Google, zet de tv aan!’ Een zin die we tien jaar geleden nog nooit hadden gebruikt. En chatten met een grote organisatie? Grote kans dat je praat met een chatbot. Deze vormen van het gebruik van kunstmatige intelligentie vinden we inmiddels heel gewoon. En de ontwikkelingen staan niet stil, het afgelopen jaar werd bijvoorbeeld ChatGPT een grote speler in het kunstmatige intelligentie domein. Met deze tool worden teksten en beelden gemaakt.
20122304 Lassche En Keizer 5000Px HR 2
De vierdaagse werkweek in de koeltechniek: het kan! Patricia Leverink werkt als HR-professional bij koeltechnisch bedrijf Lassche en Keizer in Oldenzaal. Als eerste bedrijf in de regio bieden zij werknemers de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek. Het aanbod draagt bij aan een betere werk-privébalans van de monteurs. Hoe ze dit hebben aangepakt deelt Patricia graag met Wij Techniek.