You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
November 2020
Waarom jongeren op jouw verhaal wachten. Digitale activiteiten van Jet-Net & TechNet In december organiseert Jet-Net & TechNet een aantal digitale activiteiten om MKB-bedrijven te helpen de verbinding met scholen te maken. Deze verbinding is het fundament voor de toekomst van techniek, technologie en ict.
Zij-instromer werkzaam de technische installatiebranche via de Stimuleringsregeling VIZI
Grenswerkers en arbeidsmigranten: welke quarantaineregels zijn er? Door de uitzondering voor quarantaine voor grenswerkers en de komende kerstperiode ontvangt de Helpdesk Corona Bouw & Techniek veel vragen over de quarantainemaatregelen voor grenswerkers en arbeidsmigranten. We leggen deze uit.
Foto Logo Topcoach Van Het Jaar
Volledig online, maar toch echt samen: de TopCoach van het Jaar-verkiezing 2020 Hoe breng je sfeer, spanning én een slappe lach in een online event? De TopCoach van het Jaar-verkiezing 2020 deed het. Dit jaar werd de felbegeerde prijs voor beste praktijkopleider vanuit een studio uitgereikt. De vaste gezichten waren erbij: Topcoach-ambassadeur Dennis van der Geest, presentator Jan Joost van Gangelen en natuurlijk Wij Techniek-directeur Sven Asijee.
19062~1
‘Je kunt altijd doorgroeien!’ Als je écht wilt doorgroeien, is alles mogelijk. Dat is de kern van de filosofie bij Elektro Scheppers in het Limburgse Weert. De medewerkers van dit echte familiebedrijf worden hierbij actief aangemoedigd en ondersteund. En dat loont.
Foto Annemiek Loeve
“Het wordt leuker als je zelf de regie neemt” Met Skillsmanager ben je als installatiebedrijf al gericht bezig met het inrichten van je ontwikkelingsgesprekken. Maar wat als je meer wil? Wat als je van je bedrijf écht een bedrijf wil maken waarin mensen zich een leven lang kunnen én willen ontwikkelen? Dan ga je met adviseur ontwikkelcultuur (AOC) van Wij Techniek aan de slag: “Voor een bedrijf dat staat als een huis.”
Foto Zuid Holland
Zuid-Holland steekt €1,5 miljoen in ‘jongerenwerkplekken’ en wil unieke pilot opschalen naar heel Nederland Jongeren betalen de prijs van de coronacrisis. De groei in werkgelegenheid onder jongeren tot 25 jaar is zo’n 8% lager dan bij andere leeftijdscategorieën. In Zuid-Holland gaat het om 35.000 jongeren die op dit moment moeilijk aan een baan kunnen komen.
Image002
“Kinderen moeten dingen zien, voelen, proeven en ruiken” Bij installatiebedrijf HB Techniek in ’s Gravezande hebben ze niet alleen hart voor de zaak, maar ook hart voor de toekomst van de branche. Betalend collega Henk Boerma, - “ik ben geen directeur, ik ben betalend collega” – legt uit waarom: “We raken gewoon een hoop mensen kwijt, door bijvoorbeeld pensioen, dus we moeten echt werken aan die aanwas.”
Vrouw met helm en veiligheidshesje op het dak | Wij Techniek
Oproep | Draag bij aan uniek project over veilig en gezond werken! ArboTechniek is op zoek naar vakmensen in de technische installatie- en isolatiebranches om bij te dragen aan een uniek project op gebied van veilig en gezond werken.