You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
Juli 2020
Samenwerken en diversiteit op de werkvloer
Wij Techniek helpt vakmensen voor techniek te behouden Verschillende partners in de provincie Utrecht, waaronder Wij Techniek, zetten samen met het bedrijfsleven in op het behoud van technische vakmensen.
IMG 0046 Voorkeur Michelle Dirksen
‘The sky is the limit!’ Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe kennis. Een leven lang ontwikkelen is daarom van levensbelang voor de technische installatiebranche. Maar hoe houd je dit thema binnen je bedrijf hoog op de agenda?
Edit02.00 00 41 20.Still004
Wij Techniek komt naar de bedrijven toe met een zomeractie: Toolbox op een koelbox Relaxed buiten zitten en tegelijkertijd een toolbox leren; dat kan bij de Vakbus zomeractie: Toolbox op een koelbox. Vanwege de coronaregels kan de gewone Vakbus nog niet rijden omdat 8 personen niet in de bus de goede afstand kunnen bewaren.
Foto Rene Roel 01
‘Ken je buren!’ helpt de installatiebranche de coronatijd door Ontwikkelingsfonds Wij Techniek lanceert deze zomer een nieuw concept voor de technische installatiebranche: ‘Ken je buren!’. In deze complexe tijd is het belangrijker dan ooit om als installateurs je buren – je vakbroeders- en zusters – te kennen.
MEES20200709 5141
Bedrijven en onderwijs zorgen samen voor goed technisch personeel van morgen Metaal- en installatiebedrijven en het MBO-onderwijs slaan de handen ineen voor goed technisch personeel in Zuid-Holland. Donderdag 9 juli legden zij de samenwerking vast en tekenden een overeenkomst.
Vrouw met helm en veiligheidshesje op het dak | Wij Techniek
Doe mee aan de Techathon 2020 Techniek Nederland organiseert samen met Wij Techniek, TVVL en ISSO voor de tweede keer een ‘Techathon’ in het kader van CONNECT2025 en SCENARIO2040.
Workshop Sterk in je werk 60+ - Oudere medewerker is bezig met technische installatie
‘Geruisloos overstappen naar een prachtige branche!’ Nieuwe vakmensen – jong en oud – zijn voor de technische installatiebranche van levensbelang om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.
Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Female Impact, speciaal voor ondernemende vrouwen Op 29 oktober organiseren wij samen met OOMT en OOM weer een inspirerend dagprogramma speciaal voor vrouwelijke ondernemers en hr-medewerkers uit de metaal-, installatie- of motorvoertuigentechniek.