You are here:

Nieuws

Jongeman met oranje helm en blauwe overal met oranje kabels over zijn schouder | Wij Techniek (1)
April 2021
Wij Techniek 1708245121
Lancering onderwijshandleiding “Circular Skills in de bouw” Om de circulaire transitie te versnellen zijn vaardigheden nodig die mensen in staat stellen om innovaties te benutten, nieuwe bedrijfsprocessen in te richten, te denken vanuit het belang van een ander of verder te kijken dan wat hier en nu zichtbaar is.
Foto Techniekpact Instroom Bart De Winter
Als je de deur uitgaat zijn mensen dankbaar IW Nederland is opleider in de elektro- en installatietechniek en heeft als doel: zorgen dat iedereen klaar is voor de techniek van morgen. Onderdeel van IW Nederland is IW WorkForce. Dit onderdeel neemt werving, selectie, begeleiding en een deel van de opleiding uit handen van aangesloten bedrijven.
Calder
Installeer Talent: rode loper naar de installatiebranche De technieksector heeft een grote behoefte aan nieuwe vakmensen. Zij-instroom is een manier om openstaande vacatures in te vullen. Met het project Installeer Talent begeleidt Calder Werkt mensen zonder ervaring naar een baan in de techniek. Deelnemers zijn extra gemotiveerd om daar een succes van te maken, vertellen Cristel Poortenaar en Renzo Jansen.
Foto Artikel Jonker Ellen Jonker
“Jongeren brengen een frisse wind in de onderneming” Iedereen heeft zijn of haar talent, daar zijn Piet en Ellen Jonker, eigenaren van Jonker Installatietechniek in Uitgeest, van overtuigd. We spreken Ellen over haar ervaringen met leerlingen: “Als je mensen de kans geeft zich te ontwikkelen, komt er heel veel talent boven”.
TNL AR EDV4248
Cursus: BIM Basis Installatietechniek Het gebruik van digitale 3D informatie in het bouwproces neemt toe. Ben je direct of indirect betrokken bij BIM dan is de juiste kennis een must!
YPE Webinar 1 Insta Post [3]
Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief? Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!