You are here:

Nieuws

Shutterstock 481803805
Juni 2020
Ellen Roest
“De Skillsmanager ziet er heel interessant uit” Groei: bijna ieder bedrijft streeft het na. Bij VerAutomation ging dat de afgelopen jaren fantastisch. Groei brengt echter ook altijd extra administratief werk mee. Ellen Roest, HR Adviseur, volgde via Teams een presentatie van Skillsmanager van Wij Techniek om te kijken of dit programma de administratieve last wat kan verlichten en de HR-activiteiten kan professionaliseren: “Het ziet er heel interessant uit.”
Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
Workshops Sterk in je Werk, Sterk in je Werk 50+ en Sterk in je Werk 60+ Ook dit jaar organiseert Wij Techniek vanaf september de workshops Sterk in je Werk, waarmee jij aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling.
IMG 20200604 WA0003
Inzet Vakbus online bij A. Hak Wij spraken met organisator Jordy van den Berg, assistent-projectleider, en deelnemer Caglar Yilmaz, KAM-coördinator regio Oost, over hun ervaringen.
Wij Techniek Nieuwsbrief Interview Hagoort Foto 3
“Problemen oplossen met techniek is onze passie” Complexe besturingssystemen ontwerpen, ontwikkelen en maken. A. Hagoort Besturingstechniek in Anna Paulowna is een high tech bedrijf met bekende klanten in binnen- en buitenland.
Sander Koning Wij Techniek 04
Koningin Maxima bezoekt de techniek Een leven lang ontwikkelen juist nu belangrijk
Team Say Cheese Amsterdam
Jongeren ontwerpen oplossingen voor reële problemen bij eerste landelijke online Eureka!Cup on Tour De afgelopen maanden hebben leerlingen uit havo en vwo onderbouw in heel Nederland gewerkt aan oplossingen voor opdrachten van grote landelijke opdrachtgevers voor Eureka!Cup. Dit lesprogramma van Stichting Techniekpromotie werd dit jaar afgesloten met Eureka!Cup on Tour, de digitale variant van het jaarlijkse evenement Eureka!Day. Teams stuurden hun oplossing en product in en werden voor het eerst online gejureerd en beoordeeld.