Aan de slag met Wij Techniek

Wil je ook graag aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Wij Techniek geeft je op deze pagina informatie en ideeën om persoonlijke ontwikkeling op de agenda te zetten in je bedrijf.

20230926 Van Dorp Ontwikkelhuis 5000Px HR 3

We hebben je medewerkers en leidinggevenden veel te bieden. Van coaching tot training, toegang tot interessante artikelen, video’s over innovatie en nog veel meer. Deel onze activiteiten en diensten met ze op intranet, in je interne nieuwsbrief en/of via je (Whats)app-groep en zorg voor een leercultuur in jouw organisatie.

Waar heb je hulp bij nodig?

  • Motiveren medewerkers
  • Behoud personeel
  • Stimuleren persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaancoaching

Wij Techniek staat voor je klaar om je te helpen!

Motiveren medewerkers

Wil je nog beter worden in het begeleiden en motiveren van medewerkers binnen je bedrijf? Deel dan via intranet, je interne nieuwsbrief, en/of (Whats)app-groep alles voor praktijkbegeleiders. Laat ze investeren in hun eigen groei en ontwikkeling door trainingen te volgen uit ons aanbod zoals WerkplekbegeleiderGrip krijgen en meer. Ben je op zoek naar alles van Wij Techniek voor leidinggevenden? Kijk dan hier en volg bijvoorbeeld een workshop SLIM leidinggeven of Inclusief Leiderschap. 

Werven, begeleiden en behouden nieuwe medewerkers

Wil je starten met het werven en begeleiden van zij-instromers? Het Teamwork Servicepunt kan je daarmee verder helpen. Wil je meer weten over hoe je nieuwe medewerkers onboard en behoud? Volg bijvoorbeeld de workshop Beter coachen en sturen bij nieuwe medewerkers. En hier vind je alles voor HR/ P&O-medewerkers. Deel het met ze.

Stimuleren persoonlijke ontwikkeling

Stimuleer de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Wij Techniek heeft daarvoor mooie programma's zoals De Vakbus. Onze Vakbus maakt een korte pitstop waar het jou uitkomt, en helpt jouw vakmensen om een plan te maken voor hun ontwikkeling. Bekijk hier alles voor medewerkers en deel het snel.

Loopbaancoaching

Tijdens de workshops Sterk in je Werk en Gouden Jaren helpen we medewerkers met wat er nodig is om bij te blijven in het vak en veilig en gezond te blijven werken. Bekijk hier meer en deel het met je collega's.   

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Volg ons via de nieuwsbrief en op social media

Heel het jaar door kun je rekenen op onze hulp. Via advies, events, workshops en nog veel meer. Blijf op de hoogte en laat iedereen in je bedrijf zich aanmelden voor de nieuwsbrief en volgen op social media: