Grip Krijgen

Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.

TopStartersdagen: Jonge scholieren bouwen modelhuisjes en windmolenpark
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Twee dagdelen
  • Kosteloze deelname
  • Praktische training
Inhoud van de training

Een ander kun je niet veranderen, jezelf wel. Je kunt leren om effectiever met anderen om te gaan, óók als hij of zij soms heftiger reageert dan jij dat zou doen. Tijdens twee halve dagen gaan we hiermee aan de slag. We kijken naar oorzaken van ‘moeilijk’ gedrag en hoe je daar als leidinggevende of begeleider het beste mee om kunt gaan. Zodat jullie beiden prettiger en effectiever kunnen werken. 

Wat leer je?

In deze tweedaagse training leer je samen met vakgenoten:

  • wat redenen zijn voor weerstand;
  • hoe je zelf onbewust weerstand creëert;
  • hoe je weerstand kunt ombuigen naar samenwerken;
  • dat je kunt meebewegen en toch je eigen waardes kunt houden;
  • hoe je collega’s kunt motiveren.
Duur en investering

Deze praktische training duurt twee halve dagen. In kleine groepen, van maximaal 12 personen, ga je aan de slag met de dingen die jij echt in je werk tegenkomt. Is jouw bedrijf bij Wij Techniek aangesloten? Dan is deelname kosteloos.

Deze training wordt ook incompany aangeboden. Neem hiervoor contact met ons op via projectondersteuning@wij-techniek.nl.

Agenda

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen van de overheid. Dit betekent dat je bij de entree een coronatoegangsbewijs moet tonen. Deze krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. 

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.