Training Grip Krijgen

Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.

Techniekonderwijs: Technisch medewerker legt aan student medewerkers uit hoe technisch systeem werkt
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Maximaal 13 deelnemers
  • Twee dagdelen
  • Kosteloze deelname
  • Praktische training
Inhoud van de training

Een ander kun je niet veranderen, jezelf wel. Je kunt leren om effectiever met anderen om te gaan, óók als hij of zij soms heftiger reageert dan jij dat zou doen. Tijdens twee halve dagen gaan we hiermee aan de slag. We kijken naar oorzaken van ‘moeilijk’ gedrag en hoe je daar als leidinggevende of begeleider het beste mee om kunt gaan. Zodat jullie beiden prettiger en effectiever kunnen werken. 

Wat leer je?

In deze tweedaagse training leer je samen met vakgenoten:

  • wat redenen zijn voor weerstand;
  • hoe je zelf onbewust weerstand creëert;
  • hoe je weerstand kunt ombuigen naar samenwerken;
  • dat je kunt meebewegen en toch je eigen waardes kunt houden;
  • hoe je collega’s kunt motiveren.
Duur en investering

Deze praktische training duurt twee halve dagen. In kleine groepen, van maximaal 12 personen, ga je aan de slag met de dingen die jij echt in je werk tegenkomt. Is jouw bedrijf bij Wij Techniek aangesloten? Dan is deelname kosteloos.

Deze training wordt ook in company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer. Neem hiervoor contact met ons op via projectondersteuning@wij-techniek.nl.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Agenda

Door technische problemen is de weergave van het aantal beschikbare plekken niet altijd juist. Heb je interesse voor een bepaalde datum waarbij staat dat de groep vol is, neem dan contact op met projectondersteuning@wij-techniek.nl.

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.