Werkconferentie Toekomstbehendig Opleiden in de Techniek

PHOTO 2023 05 26 14 33 07

Techniek Nederland en Wij Techniek organiseren op 16 oktober 2024 de Werkconferentie Toekomstbehendig Opleiden in de Techniek. We bespreken met alle opleidingspartners binnen het mbo en hbo de ontwikkelingen in de installatietechniek en versterkten de onderlinge samenwerking.

Opleidingsinterventies

Tijdens deze werkconferentie praten we met elkaar hoe en met wie we kunnen samenwerken om tot effectieve opleidingsinterventies te komen. Dit doen we niet alleen door het delen van informatie, maar vooral ook door in deelsessies concreet met elkaar aan de slag te gaan rondom een aantal thema’s.

De locatie en het volledige programma volgen binnenkort.

Succesvolle eerste werkconferentie

Op 14 april 2023 vond de eerste werkconferentie Toekomstbehendig opleiden in de techniek plaats. Bekijk een sfeerimpressie hiervan in onderstaande video.

Nieuwsbrief Onderwijs

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen in de technische sector en hoe jij daaraan kunt bijdragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de regiomanager van Wij Techniek/Techniek Nederland en blijf op de hoogte door je aan te melden voor de Nieuwsbrief Onderwijs van Wij Techniek