Praktijkopleidersdagen

Samen met de technische fondsen A+O Metalektro en OOM organiseren wij de Praktijkopleidersdagen, speciaal voor jou als praktijkopleider.

Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek

Wat leer je tijdens de Praktijkopleidersdagen?

Tijdens de Praktijkopleidersdagen leer je hoe je leerlingen begeleidt bij hun opleiding en hoe je ze enthousiast maakt voor het vak. Je neemt deel aan verschillende sessies en workshops met direct toepasbare tips. Het doel van deze dagen is om praktijkopleiders te informeren en te inspireren, maar vooral ook om praktijkopleiders ervaringen met elkaar uit te laten wisselen.
Omdat goede praktijkopleiders voor goed opgeleide leerlingen zorgen, organiseren wij gezamenlijk met de technische opleidingsfondsen OOM en A+O-Metalektro deze Praktijkopleidersdagen.

Voor wie zijn de Praktijkopleidersdagen bedoeld?

De Praktijkopleidersdagen zijn geschikt voor alle vakmensen die al leerlingen begeleiden of leerlingen willen gaan begeleiden. Voor praktijkopleiders  worden ook de TopCoachdagen,  de tweedaagse Cursus Praktijkopleider  en Goede Start georganiseerd.

2021: Webinars en bijeenkomst op locatie voor praktijkopleiders

In het najaar 2021 organiseert Wij Techniek samen met A+O Metalektro en OOM de praktijkopleidersdagen, speciaal voor jou als praktijkopleider! 

Datum en locatie:

23 september, Soest
4 oktober, Ugchelen
7 oktober, Wolvega
12 oktober, Tilburg
11 november, Ridderkerk

Voor meer informatie over de bijeenkomsten klik hier

Webinar terugkijken?

In het voorjaar hebben we 3 webinars georganiseerd. Heb je deze gemist? Bekijk ze via deze link terug: www.praktijkopleidersdagen.nl