Praktijkopleidersdagen

Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou!

Samen met de technische fondsen A+O Metalektro en OOM organiseren wij de Praktijkopleidersdagen, speciaal voor jou als praktijkopleider.

Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Iets voor jou? Aangeboden door A+O Metalektro, OOM en Wij Techniek

Wat leer je tijdens de Praktijkopleidersdagen?

Tijdens de Praktijkopleidersdagen leer je hoe je leerlingen begeleidt bij hun opleiding en hoe je ze enthousiast maakt voor het vak. Je neemt deel aan verschillende sessies en workshops met direct toepasbare tips. Het doel van deze dagen is om praktijkopleiders te informeren en te inspireren, maar vooral ook om praktijkopleiders ervaringen met elkaar uit te laten wisselen.
Omdat goede praktijkopleiders voor goed opgeleide leerlingen zorgen, organiseren wij gezamenlijk met de technische opleidingsfondsen OOM en A+O-Metalektro deze Praktijkopleidersdagen.

Voor wie zijn de Praktijkopleidersdagen bedoeld?

De Praktijkopleidersdagen zijn geschikt voor alle vakmensen die al leerlingen begeleiden of leerlingen willen gaan begeleiden. Voor praktijkopleiders worden ook de TopCoachdagen en de tweedaagse Cursus Praktijkopleider georganiseerd.

Bijeenkomsten en webinars voor praktijkopleiders

Wij Techniek organiseert samen met A+O Metalektro en OOM een mix van fysieke Praktijkopleidersdagen én webinars. De data voor 2023 zijn nog niet bekend. 

Webinar terugkijken?

In 2022 zijn er meerdere webinars georganiseerd. Heb je deze gemist? Bekijk ze via deze link terug: www.praktijkopleidersdagen.nl