Best Stand Award 2021

Jaga Climate Designers heeft de ‘Best Stand Award 2021’ gewonnen tijdens de College Tour van Wij Techniek op de grootste Installatie Vakbeurs van Noordoost-Nederland. Het bedrijf kwam - op basis van de mening van 125 mbo-studenten - als beste uit de bus. De groep studenten bezocht in totaal 19 standhouders, die hen allerlei vragen stelden over verschillende technieken en oplossingen op het gebied van w-installatietechniek.

Best Stand Award
23 sep, 2021

André Bouwmeester, regiomanager bedrijven Noordoost Nederland bij Wij Techniek: "Jaga presenteerde zijn producten volgens de studenten het beste. De uitleg die ze gaven was helder en ze stelden vragen terug, waardoor er interactie op gang kwam."

Student wint 3D-printers en een workshop 3D-printing

Mbo-student Willem ter Haar van het ROC Aventus in Apeldoorn heeft de College Tour van Wij Techniek gewonnen. Hij wist de vragen en opdrachten van de standhouders als beste te beantwoorden en uit te voeren. Als winnaar krijgt hij een workshop 3D-printen, een eigen 3D-printer én drie 3D-printers voor in zijn schoolklas.

De College Tour is een initiatief van Wij Techniek, in samenwerking met beursorganisatie Easyfairs. Het doel is om jongeren in opleiding op een actieve, aansprekende en laagdrempelige manier bij de branche te betrekken. Dat gebeurt door ze te informeren over producten, bedrijven en innovaties en door ze in contact te brengen met geïnteresseerde bedrijven. Maar de College Tour is ook bedoeld om bedrijven/exposanten kennis te laten maken met de ‘medewerkers van morgen’. De award is duurzaam, van biologisch plastic en gemaakt met een 3D-printer.

De Installatie Vakbeurs van Noordoost-Nederland voor vakmensen in de w-installatietechniek vond plaats op 14, 15 en 16 september. De volgende editie is in 2022.