Informatie- en beroepenbijeenkomsten ‘Van Bank naar Bouw en Techniek’

De technische installatiebranche en de sector bouw & infra zitten te springen om personeel. Binnen de bank- en verzekeringssector staan - door allerlei automatiseringsslagen - honderden banen op de tocht. Met ‘Van Bank naar Bouw en Techniek’ hebben de sectoren bouw & infra en techniek een goede manier gevonden om mensen uit de banken- en verzekeringswereld (en inmiddels ook andere sectoren) te ondersteunen bij (de oriëntatie op) hun overstap naar de bouw of de techniek.

Jouw volgende stap met de Sterk in je werk workshop
3 nov, 2022

Interesse in zo’n overstap? Neem deel aan een online informatiebijeenkomst.

Online informatiebijeenkomst
Een snelle en handige manier om te kijken of de overstap naar de bouw, infra of techniek iets voor jou is. In een uur hoor je meer over de ontwikkelingen en kansen in deze sectoren en over de mogelijkheden om over te stappen. Daarnaast vertelt een zij-instromer over zijn/haar ervaringen.

15 november, van 12:00 tot 13:00 uur, online
Meld je hier aan!


Ook interessant: techniek heeft 100.000 vacatures!

Wij Techniek TeamWork is de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Hulp of advies  nodig? Meer werk dan personeel? Op zoek naar een uitdagende baan binnen de technische installatiebranche met werkzekerheid? Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt helpt je graag verder met gratis gericht advies. Je bereikt ons via [email protected] of 0800 - 6061.