Informatie- en beroepenbijeenkomsten ‘Van Bank naar Bouw en Techniek’

De technische installatiebranche en de sector bouw & infra zitten te springen om personeel. Binnen de bank- en verzekeringssector staan - door allerlei automatiseringsslagen - honderden banen op de tocht. Met ‘Van Bank naar Bouw en Techniek’ hebben de sectoren bouw & infra en techniek een goede manier gevonden om mensen uit de banken- en verzekeringswereld (en inmiddels ook andere sectoren) te ondersteunen bij (de oriëntatie op) hun overstap naar de bouw of de techniek.

Kom naar de informatiebijeenkomst ‘Van Bank naar Bouw en Techniek’
11 mei, 2022

Interesse in zo’n overstap? Neem deel aan een online informatiebijeenkomst of ga naar een beroepenbijeenkomst!

Online informatiebijeenkomsten
Een snelle en handige manier om te kijken of de overstap naar de bouw, infra of techniek iets voor jou is. In een uur hoor je meer over de ontwikkelingen en kansen in deze sectoren en over de mogelijkheden om over te stappen. Daarnaast vertelt een zij-instromer over zijn/haar ervaringen.

17 mei | 21 juni | 20 september | 18 oktober | 15 november.
Online. Van 12:00 tot 13:00 uur.
Meld je hier aan!

Beroepenbijeenkomst ‘Calculator’
De beroepenbijeenkomsten vinden plaats op locatie bij een werkgever en zetten een specifiek beroep centraal. Geïnteresseerde zij-instromers en bedrijven uit de techniek en bouw & infra kunnen deelnemen en met elkaar kennismaken. Je hoort meer over het beroep van calculator en krijgt meteen de kans om met een mogelijke nieuwe werkgever te spreken. Aan het woord komen een zij-instromer die is overgestapt en de werkgever waar hij/zij werkt. Ook vertelt een opleider over de mogelijkheden om kennis op te doen voor dit specifieke beroep.

31 mei.
Live (tijd en locatie worden nog bekendgemaakt).
Meld je hier aan!

Ook interessant: techniek heeft 100.000 vacatures!

Wij Techniek TeamWork is de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Hulp of advies  nodig? Meer werk dan personeel? Op zoek naar een uitdagende baan binnen de technische installatiebranche met werkzekerheid? Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt helpt je graag verder met gratis gericht advies. Je bereikt ons via servicepunt@wij-techniek.nl of 0800 - 6061.