Ontmoetingsdagen

Werk jij in de technische installatiebranche en ben je tussen de 20 en 25 jaar? Kom naar de Ontmoetingsdagen (vroeger de Topstarters dagen)! Samen met collega monteurs beleef je een actieve en interessante dag die gaat over jouw toekomst. Je leert omgaan met lastige klanten, slimmer samenwerken met collega’s, je talenten beter benutten en meer.

Jonge vakmensen hebben plezier tijdens Ontmoetingsdag
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Inclusief lunch
  • € 500,- scholingstegoed
  • Samen met collega's uit de installatiebranche
Voor wie?

Je bent tussen de 20 en 25 jaar oud en je hebt al een aantal jaren ervaring als installateur opgedaan. Je bent gegroeid in je werk en wil je verder ontwikkelen in de installatietechniek. Voor jou zijn skills zoals leidinggeven, projecten draaien en samenwerken belangrijk.

Ben je jonger dan 20 jaar? Dan moet je nog even geduld hebben tot het najaar. Hou onze website in de gaten!

Wat leer je?

In het ochtendprogramma gaan we tijdens interactieve workshops aan de slag met je eigen ontwikkeling. Je maakt belangrijke en soms moeilijke keuzes. Alles gaat over dagelijkse praktijkvoorbeelden. Bedenk dus vooraf één of meerdere voorbeelden. We helpen je vast op weg:

  • Hoe ga je om met jouw eigen valkuilen en talenten? 
  • Hoe gebruik jij jouw sterke kanten het beste om aan de (soms lastige) vragen van klanten te voldoen? 
  • Hoe werk je het beste samen met verschillende types collega’s? 
  • Hoe zorg je ervoor dat je goed met drukte op werk en privé omgaat? 

Op een verrassende manier komen de onderwerpen waar je in de ochtend mee bezig bent geweest in de middag weer terug in... ‘The Mission’. Aan de slag dus!

Je werkgever heeft ook de informatie over de Wij Techniek Ontmoetingsdagen ontvangen. Bespreek dus snel met je leidinggevende wanneer je je kunt aanmelden, want het wordt een supertoffe en waardevolle dag!

Lees hier de FAQ over de Ontmoetingsdagen.

Gratis scholingstegoed van € 500,-

Deelname aan de dag is gratis! Bovendien ontvang je na afloop € 500,- persoonlijk scholingstegoed Waarmee jij meteen de volgende stap kunt zetten om je verder te ontwikkelen. Deze kun je in overleg met je werkgever inzetten voor het volgen van een cursus of training van Wij Techniek naar keuze.

Lees hier meer over hoe het scholingstegoed werkt.

Agenda

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met Wij Techniek Support.

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.