Technisch Topteam: binden, boeien en behouden van technisch talent

Het vinden van talentvolle vakmensen is in deze tijd vaak topprioriteit. Maar heb je ook een plan om waardevolle mensen te behouden? Dat is echt belangrijk want zij zorgen voor groei en innovatie. In deze interactieve workshop kijk je naar manieren om mensen te binden, te boeien en daarmee te behouden.

0027 OTIB Rdehaas056
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Hoe bind je mensen aan jouw bedrijf?
  • Wat maakt je een aantrekkelijke werkgever?
  • Krijg tips over inspiratie en motivatie
  • 1 februari (De Soester Duinen in Soest), 5 februari (Huize Koningsbosch in Castricum), 8 februari (De PlekK in Haarlem)
Over de inhoud

Leer hoe je een sterke band opbouwt met jouw technische professionals. Waardevolle mensen behouden heeft veel voordelen. In deze workshop leer je wat die voordelen zijn en hoe je een plan kunt maken om hier invulling aan te geven. De workshop is interactief en omdat je met mensen uit verschillende organisaties deelneemt, leer je ook van elkaar.

Voor wie is dit interessant

Deze workshop is een must voor iedereen die zich bezighoudt met het personeelsbeleid binnen jouw organisatie. Het zet je aan het denken over de lange termijn visie om je waardevolle medewerkers te behouden.

Wil je met meerdere collega's van hetzelfde bedrijf komen? Neem dan contact op met regiomanager bedrijven Guy van der Valk via: g.vandervalk@wij-techniek.nl.

Wat is de meerwaarde voor jouw bedrijf?

Een plan om waardevolle medewerkers te boeien en binden en daarmee te behouden, zorgt voor continuïteit. Kennis blijft behouden, mensen zijn betrokken, je bedrijf kan groeien. Dit helpt ook weer om nieuwe mensen te vinden. 

Agenda

Tijd van 11:00 tot 14:00
Locatie SOEST
Geboekte plaatsen 8/12
Tijd van 11:00 tot 14:00
Locatie CASTRICUM
Geboekte plaatsen 6/12
Tijd van 11:00 tot 14:00
Locatie HAARLEM
Geboekte plaatsen 5/12