Wij staan weer voor je klaar

Goed nieuws: we staan weer voor je klaar. En voor álle andere vakmensen in de technische installatiebranche. Onze activiteiten stonden op een laag pitje omdat er geen akkoord was bereikt voor de cao Technisch Installatiebedrijf.

We kijken samen vooruit, naar de toekomst! Sven Asijee
21 jun, 2022

Voor ons betekende dat: geen inkomsten, geen uitgaven. En dat was vooral vervelend voor jou, want hierdoor kon je tijdelijk geen gebruikmaken van onze dienstverlening. Nu er een akkoord is, kunnen we er weer tegenaan. Onze waakvlam kan weer vlammen.

De arbeidsmarkt in Nederland staat inmiddels op z’n kop. De installatiebranche telt maar liefst tienduizenden vacatures. We weten dat het daarom lastig is om in deze tijd personeel te vinden én te behouden. En ook om je bedrijf aantrekkelijk te houden en klaar te maken voor de toekomst. Iets waar kleine en grote bedrijven tegenaan lopen. 

Ook kun je weer (nieuwe) tegemoetkomingen aanvragen voor alle opleidingen en cursussen die zijn gestart in 2022. En het is mogelijk om gebruik te maken van waardebonnen die geldig zijn in 2022. Er zijn dus volop mogelijkheden om je als vakmens én als bedrijf te ontwikkelen. We kijken samen vooruit, naar de toekomst!

Sven Asijee
directeur Wij Techniek