Een ijzersterk werkgeversmerk

Heb jij ook moeite om de juiste vakmensen te vinden voor de vacatures die je hebt? We weten dat het lastig is maar er is hoop. Ga met deze workshop aan de slag met jouw werkgeversmerk. Pas als vakmensen jou weten te vinden en je zien als aantrekkelijke werkgever, is het veel eenvoudiger om die openstaande vacatures te vullen.

0050 OTIB Waterman196
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
 • Leer wat de voordelen zijn van een sterk werkgeversmerk
 • Ontdek hoe het met jouw werkgeversmerk gesteld is
 • Ontvang concrete tips en verbeterpunten om de juiste talenten aan te trekken
 • 31 oktober (Cupola XS in Haarlem), 6 november (Huize Koningsbosch in Castricum), 9 november (Korenmolen de Windhond, Molenaarskamer, in Soest))
Over de inhoud

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf op de arbeidsmarkt. Mensen weten jouw producten en diensten wel te vinden maar ben jij ook een aantrekkelijke werkgever? Hoe is het om bij jou te werken? Wat voor collega's krijg je, wat voor sfeer heerst er, wat zijn de mogelijkheden om door te groeien, kan ik een training volgen, hoe zit het met mijn werktijden? Voor (potentiële) kandidaten zijn dat belangrijke vragen. 

In de workshop kijk je naar je huidige online zichtbaarheid als werkgever. En je gaat naar huis met tips en verbeterpunten om je zichtbaarheid te verbeteren zodat je de juiste professionals aantrekt. 

Voor wie is dit interessant?

Als jij verantwoordelijk bent voor het aantrekken van goede kandidaten en het opvullen van de vacatures binnen jouw bedrijf, dan is dit perfect voor jou. Met de tips en concrete adviezen kun je de volgende dag al aan de slag. 
Wil je met meerdere collega's van hetzelfde bedrijf komen? Neem dan contact op met regiomanager bedrijven Guy van der Valk via: [email protected].

Wat is de meerwaarde voor jouw bedrijf?

Met een sterk werkgeversmerk is het in de toekomst eenvoudiger wordt om passend personeel te vinden. Vakmensen die écht passen bij jouw bedrijf. 

Werkgeversvakmanschap: vinden, bouwen en binden

Jouw personeel is het allerbelangrijkste binnen je bedrijf. Met goed personeel groeit je organisatie en is innovatie mogelijk. Dat is precies wat we nu nodig hebben met uitdagingen zoals de energietransitie. Wij Techniek begrijpt dat het echt lastig is om de juiste vakmensen jouw kant op te krijgen. Daarom bieden we 3 workshops die ervoor zorgen dat de juiste vakmensen jou vinden. Deze 3 workshops sluiten goed op elkaar aan. Maar je kunt ook kiezen voor de workshop die voor jou op dit moment het meest van toepassing is.

Workshop 1 ‘Een ijzersterk werkgeversmerk’
Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf op de arbeidsmarkt. Inclusief een quickscan van je huidige (online) zichtbaarheid.

 • 31 oktober 2023, Haarlem
 • 6 november 2023, Castricum
 • 9 november 2023, Soest 

Workshop 2 ‘De kracht van een sterkte start’
Bouw een succesvolle onboarding-ervaring.

 • 20 november 2023, Castricum
 • 27 november 2023, Haarlem
 • 30 november 2023, Soest

Workshop 3 ‘Technisch Topteam: binden, boeien en behouden van technisch talent’
Leer hoe je een sterke band opbouwt met jouw technische professionals.

 • 1 februari 2024, Soest
 • 5 februari 2024, Castricum
 • 8 februari 2024, Haarlem

Agenda

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.