De Vakbus Online

Wij hebben verschillende toolboxen vertaald naar een online training. Ook de workshop ‘Waar sta jij in 2030’ is in een digitale variant gegoten. Zodat je medewerkers ook via een online bijeenkomst van de Vakbus kunnen werken aan hun ontwikkeling. Zorg dat je medewerkers up-to-date zijn en gemotiveerd aan de slag kunnen.

Vakbus Wij Techniek op lokatie
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Locatie: vanuit huis
  • Deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 per sessie
  • Tijd: 1,5 uur
  • Workshop 'Waar sta jij in 2030' ook los te boeken
Hoe werkt de Vakbus online?

De online bijeenkomst is laagdrempelig (via MS Teams) en interactief. De workshop start met een van de volgende toolboxen:
- Werken zonder stress
- Fysieke belasting

Dit is altijd in combinatie met de workshop ‘Waar sta jij in 2030’. Deze begint met een film waarin drie collega’s in de branche vertellen over hun ontwikkeling binnen de technische installatiebranche. Dit om de deelnemers te prikkelen na te denken over hun eigen ontwikkeling: ‘Ga jij mee met de snelle veranderingen in de techniek? Haal jij het beste uit jezelf?’. Tijdens deze inspirerende online workshop gaan zij aan de slag met hun werkplezier en vakmanschap

Vakbus op locatie
Naast de Vakbus online kan je ook de Vakbus op locatie boeken. Als je deze Vakbus reserveert, maakt deze een pitstop op een locatie waar het jou uitkomt.

Hoe werkt het?

De workshops zijn vanuit huis te volgen. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een (gratis) account bij Microsoft Teams.

Na de sessie kunnen je medewerkers zich meteen inschrijven voor een loopbaan- of coachingsgesprek. Samen met de coach onderzoeken ze welke stap nodig is om zich verder te ontwikkelen. Tijdens dat gesprek krijgt de deelnemer een waardebon voor scholing ter waarde van € 500,-.

Lees hier de ervaringen van A. Hak met de Vakbus online.

Reserveren

Onderaan deze pagina kun je de Vakbus online aanvragen.

Het is ook mogelijk om de workshop 'Waar sta jij in 2030' los te boeken, zonder toolbox. De workshop duurt dan 45 tot 60 minuten en hier kunnen maximaal 8 personen aan deelnemen. Ook deze variant is onderaan deze pagina te boeken.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Reserveer de Vakbus Online

Reserveer de Vakbus Online via onderstaande agenda. De Vakbus Online is kosteloos te reserveren voor bedrijven die zijn aangesloten bij Wij Techniek.

activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar