Online leren

Zit je in quarantaine? Is de klus uitgesteld of wil je gewoon constructief én coronaproof aan de slag met je eigen ontwikkeling? Dan is online leren een goede mogelijkheid! Je kunt vanuit je eigen huis verschillende opleidingen en trainingen volgen. Zo houd je je aan de maatregelen én is je tijd nuttig besteed.

Istock 173030304

Online leren

Een opleiding, volledig of gedeeltelijk, online volgen klinkt misschien gek, maar werkt eigenlijk heel goed. Dat leerde servicemonteur Arjan Lourens bijvoorbeeld, die in het najaar de Vakbus online volgde: “Ik moest er even doorheen, maar het ging vrij snel al heel goed. En het heeft natuurlijk ook zijn voordelen.”  

Online samenkomen wordt steeds professioneler en er is steeds meer mogelijk. Zelfs de uitreiking van de TopCoach van het Jaar-verkiezing was bijna helemaal online. De meeste workshops, masterclasses en opleidingen hebben momenteel een digitale variant. En die is uiteraard heel goed te volgen als je bijvoorbeeld in quarantaine zit.

Ontwikkelcoach

Weet je nog niet precies wat je wilt ontwikkelen of hoe je dat het beste kunt aanpakken? Maak dan kosteloos een afspraak met een van onze ontwikkelcoaches. Zij zijn experts op het gebied van loopbaanontwikkeling in de technische installatiebranche. Zij weten alles van vakinhoudelijke cursussen en van trainingen voor persoonlijke vaardigheden. Een ontwikkelcoach is onafhankelijk: de gesprekken draaien alleen om jou en jouw toekomst.

Online trainingen en instructies

Wil je weten wat er zoal mogelijk is? Kijk hieronder naar een aantal opties, van technische trainingen tot ‘omgaan met klanten’.

https://new.ozone.nl/

https://www.ofed.nl/academy/

https://techtake.rovc.nl/

https://toolbox.arbotechniek.nl/

https://vakmanschapco.nl/

https://vakmanschapinregelen.nl/

https://www.ser.nl/nl/thema/leven-lang-ontwikkelen/hulpmiddelen