Praktijkopleider

Om het talent van de toekomst klaar te stomen voor het installatievak moet je over verschillende talenten beschikken. Wij lichten daar graag vijf talenten uit.

Wij Techniek 1140838113

De vijf talenten van de praktijkopleider

De praktijkopleider beschikt over veel talenten. Wij lichten er vijf uit, waarvan er per talent een aanbod aan verschillende cursussen, trainingen of workshops beschikbaar is. Deze zijn vaak ook mogelijk als incompany bijeenkomsten. Vraag Wij Techniek Support naar de mogelijkheden. Ontdek welke talenten je nodig hebt als praktijkopleider of welke talenten je nog verder wilt ontwikkelen:


NL leert door

Doe de praktijkopleider-wijzer

Met de praktijkopleider-wijzer krijg je na het beantwoorden van slechts vier vragen een eerste advies over welke training bij jou past.

Veelzijdig talent

Als praktijkopleider ben je onmisbaar voor de branche. Jij brengt vakmensen vaardigheden bij die ze nodig hebben in de praktijk. Daarmee stoom je ze klaar voor de toekomst. Als praktijkopleider ben je trots op je vak en dit straal je ook uit. Je werkt graag samen met verschillende mensen, waaronder werkplekbegeleiders, directie en onderwijsvertegenwoordigers. Ben jij praktijkopleider en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Volg dan een van onze cursussen. Of bekijk hier welke opleidingen nog meer geschikt voor je zijn.

Tip: ook de vakbonden bieden interessante trainingen aan. Neem eens een kijkje op hun website: FNV - CNV - De Unie