Praktijkbegeleider

Om het talent van de toekomst klaar te stomen voor het installatievak moet je over verschillende talenten beschikken. Wij lichten daar graag vijf talenten uit.

Goed voorbeeld praktijkbegeleiders

Welk talent ontwikkel jij?

Om je te blijven ontwikkelen is het handig als je weet op welk vlak je nog stappen kunt zetten. Daarom vind je hieronder de Check je Talent-test. Wij hopen dat deze test je inspireert om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van jouw talenten. Zodat je een (nóg) betere praktijkbegeleider wordt. 

Resultaat

Check je Talent

Als praktijkbegeleider geef jij het goede voorbeeld door altijd te blijven leren. Ben je benieuwd met welk talent jij een volgende stap kan zetten? Doe hieronder de test.

1

Ik deel graag mijn passie voor mijn werk

2

Mijn collega’s vragen mij om uitleg

3

Ik ben op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied

4

Feedback geven gaat me gemakkelijk af

5

Als iemand niet gemotiveerd is, weet ik hoe ik dat kan veranderen

6

Ik vind het leuk om de schakel te zijn in het opleidingstraject van een leerling

7

Ik vind het leuk om met verschillende mensen samen te werken

8

Ik zorg ervoor dat betrokken collega’s goed geïnformeerd zijn

9

Ik gebruik verschillende gesprekstechnieken

Goed gedaan! Hieronder vind je jouw resultaat. Je scoort al erg goed op: .

We zien ook dat je aanleg hebt voor en dat je klaar bent voor een volgende stap. Met het persoonlijke cursusaanbod kan je je verder ontwikkelen.

Bekijk hier het cursusaanbod voor jouw talent

Naar jouw cursusaanbod Naar jouw cursusaanbod Naar jouw cursusaanbod Naar jouw cursusaanbod Naar jouw cursusaanbod Of ga naar alle talenten

Jouw vijf talenten

Als praktijkbegeleider beschikt jij over veel talenten. Wij lichten er vijf uit, waarvan er per talent een aanbod aan verschillende cursussen, trainingen of workshops beschikbaar is. Deze zijn vaak ook mogelijk als incompany bijeenkomsten. Vraag Wij Techniek Support naar de mogelijkheden. Ontdek welke talenten je nodig hebt als praktijkbegeleider of welke talenten je nog verder wilt ontwikkelen.