Starten in de techniek

Onze branche is altijd op zoek naar nieuw talent: van technisch specialist tot projectleider, van klantenservicemedewerker tot opleider. Heb je een idee of initiatief om geïnteresseerden naar onze branche te leiden? Of zoek je een boeiende loopbaan in de de technische installatiebranche? Lees hier verder over Wij Techniek TeamWork, de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt.

Meisje in de techniek door praktijkwijzer

Wij Techniek TeamWork - samen voor werk en talent

Heb je een idee of initiatief om geïnteresseerden naar onze branche te leiden? Of zoek je een boeiende loopbaan in de de technische installatiebranche? Lees hier verder over Wij Techniek TeamWork, de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Wij helpen, verbinden en vinden.

Wij Techniek TeamWork tijdelijk verruimd met ‘NL LD SM’

De overheid heeft een nieuwe subsidie geïntroduceerd: ‘NL Leert Door Sectoraal Maatwerk’. De dienstverlening van Wij Techniek TeamWork - het servicepunt voor werkzoekenden, werkgevers en ketenpartijen - kan hierdoor worden uitgebreid met:

  • een persoonlijk ontwikkeladvies, resulterend in een ontwikkelplan;
  • persoonlijke begeleiding bij behoud van werk, of begeleiding naar ander werk;

‘Wil jij werken in de technische installatiebranche? Ben je als werkgever op zoek naar vakbekwaam personeel?  Bel het Wij Techniek TeamWork Servicepunt via 0800 - 6061 of WhatsApp naar 06 - 832 10 752.’

Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor werkzoekenden

Om te beginnen in de technische installatiebranche moet je eerst kijken naar de mogelijkheden in de arbeidsmarkt, en wat jij moet doen om voor zo'n mogelijkheid in aanmerking te komen. Neem daarom contact op met ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt 

  • We zoeken mogelijkheden in jouw regio.
  • We helpen je bij regels en verplichtingen.
  • We helpen je bij zowel technische als niet-technische vaardigheden.

Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor werkgevers

Ben je werkgever in de techniek? Dan helpen wij je bij je zoektocht naar talent, of dat nu gaat om werving of selectie. We zien allerlei mogelijkheden om nieuw talent aan je te binden. Van het faciliteren van opleidingen voor werkzoekenden tot het opleiden van nieuwkomers: er zijn veel kansen. Neem daarom contact op met ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt.

Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor ketenpartijen

Kan jouw bedrijf of organisatie bijdragen aan het vinden, voorbereiden of plaatsen van technisch talent of kun je op een andere manier zinvol bijdragen aan instroomprojecten? Onze adviseurs arbeidsmarkt en het Wij Techniek TeamWork Servicepunt zien door hun kennis, ervaring en contacten veel kansen om samen te werken aan instroom en doorstroom in de regio.

Wist je dat?