Starten in de techniek

Onze branche is altijd op zoek naar nieuw talent: van technisch specialist tot projectleider, van klantenservicemedewerker tot opleider. Heb je een idee of initiatief om geïnteresseerden naar onze branche te leiden? Of zoek je een boeiende loopbaan in de de technische installatiebranche? Lees hier verder over Wij Techniek TeamWork, de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt.

Wij Techniek 621914182

Wij Techniek TeamWork

De technische installatiebranche biedt veel kansen voor een boeiende loopbaan. Daarom helpen wij graag bij arbeidsmarktvraagstukken. Of je nu medewerker, werkgever of ketenpartij bent - Wij Techniek TeamWork helpt je nét dat stapje verder. Jij maakt de ambities waar voor de toekomst van jezelf, jouw bedrijf of kandidaat met het advies en de ondersteuning van onze experts. In jouw regio en precies op maat! Zoek je hulp bij het maken van een mobiliteitsplan of brede ondersteuning? Het servicepunt geeft de juiste impuls!

Wij Techniek TeamWork - samen voor werk en talent

Heb je een idee of initiatief om geïnteresseerden naar onze branche te leiden? Of zoek je een boeiende loopbaan in de de technische installatiebranche? Lees hier verder over Wij Techniek TeamWork, de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Wij helpen, verbinden en vinden.

Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor werkzoekenden

Om te beginnen in de technische installatiebranche moet je eerst kijken naar de mogelijkheden in de arbeidsmarkt, en wat jij moet doen om voor zo'n mogelijkheid in aanmerking te komen. Neem daarom contact op met ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt 

  • We zoeken mogelijkheden in jouw regio.
  • We helpen je bij regels en verplichtingen.
  • We helpen je bij zowel technische als niet-technische vaardigheden.
  • We informeren jou tijdens online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek’. Meld je aan voor een sessie.
  • Wil je gaan werken met warmtepompen? Lees daarover meer in De Warmtepomp-wijzer

Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor werkgevers

Ben je werkgever in de techniek? Dan helpen wij je bij je zoektocht naar talent, of dat nu gaat om werving of selectie. We zien allerlei mogelijkheden om nieuw talent aan je te binden. Van het faciliteren van opleidingen voor werkzoekenden tot het opleiden van nieuwkomers: er zijn veel kansen. Neem daarom contact op met ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt.

Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor ketenpartijen

Kan jouw bedrijf of organisatie bijdragen aan het vinden, voorbereiden of plaatsen van technisch talent of kun je op een andere manier zinvol bijdragen aan instroomprojecten? Onze adviseurs arbeidsmarkt en het Wij Techniek TeamWork Servicepunt zien door hun kennis, ervaring en contacten veel kansen om samen te werken aan instroom en doorstroom in de regio.

Wist je dat?