HR-medewerker

HR-medewerkers zijn grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vormgeving van een praktisch en passend personeelsbeleid. Dit geldt net zo goed voor een klein als voor een groot bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou bij het uitvoeren van verschillende onderdelen van goed werkgeverschap. Of je nu HR-manager bent of medewerker/ondernemer met P&O taken.

HR-medewerkers - Blonde zelfverzekerde en lachende HR-medewerker staat voor kast met mappen

Wij Techniek sparringpartner voor P&O-zaken

Wij Techniek ondersteunt jou bij het uitvoeren van verschillende onderdelen van goed werkgeverschap. Of je nu HR-manager bent of medewerker/ondernemer met P&O taken. Regelmatig bieden wij nieuwe diensten, afgestemd op jou, op de technische installatiebedrijven.

  • HR kennis speciaal voor de installatiebedrijven
  • Gratis sparren met HR-deskundige
  • Bekijk achtergrondinformatie
  • Regelmatig workshops or HR-dagen

Website Basis P&O voor installatiebedrijven

Wij Techniek biedt jou op verschillende manieren hulp. Zo is er de website Basis P&O voor installatiebedrijven waar je antwoord vindt op (bijna) al je vragen over personeel en organisatie. Van werving tot ontslag, van strategische hrm tot omgaan met verzuim. Deze website is samen met Techniek Nederland opgezet. Alle informatie is toegespitst op de technische installatiebranche. Leden van Techniek Nederland hebben bovendien toegang tot bijvoorbeeld modelovereenkomsten.

Meer weten? Kijk op website Basis P&O voor installatiebedrijven

P&O-ondersteuning voor de technische installatiebranche

Met P&O-ondersteuning beantwoorden Wij Techniek en Techniek Nederland HR-brede vraagstukken van werkgevers en HR-professionals in de sector. De adviseurs van P&O-ondersteuning zijn ervaren HR-professionals met ervaring in en kennis over de installatiebranche. Zij beantwoorden vragen over instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau.

P&O-ondersteuning is kosteloos en is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer van Techniek Nederland Advies 088 - 5432 777

Bouwen aan de toekomst? Gratis op maat ondersteuning van een adviseur

Wil jij in de toekomst succesvol blijven? En een aantrekkelijke werkgever zijn voor zowel nieuwe als huidige medewerkers? De ontwikkeling van je medewerkers is daarbij belangrijker dan ooit. Vanuit die gedachte hebben Wij Techniek en Techniek Nederland gezamenlijk het traject ‘Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie’ opgezet. Het gaat om een op maat gemaakt traject waarbij jouw bedrijf gratis, circa 16 uur, ondersteuning kan krijgen van een adviseur.